You are not logged in.

1

Thursday, September 18th 2014, 3:34pm

Oyun Dili

Oyun içinde yapılan Türkçe çevirilerde bir hususun gözden kaçtığı kanaatindeyim. Şöyle ki; daha önceki görevlerde var mıydı yada başka bir görevde var mı hatırlamıyorum ama, Element Krallığı görevlerinden birinde "ÇALMAK" kelimesi kullanılıyor (15 tane muz çal). Bu oyunu oynayan küçük yaştaki çocuklara "Çalmak" eylemini meşru göstermek, bilinç altlarına işlemek gibi birşey. Bunun yerine "TOPLAMAK" kelimesi de pekala kullanılabilir. İlgili yerlere iletilir ve düzeltilirse sevinirim.
That which does not kill us makes us stronger.
Friedrich Nietzsche
Revenge is tasty!

2

Thursday, September 18th 2014, 3:40pm

MUSALLAT

Trainee

Occupation: zar ustası

• Send private message

can sıkıntısına açıgın bı konu oldugu belli arkadaşım böle ince detaylara takılan bı senı gördüm 3 yıldır :) oyunu oyun oldugu ıcın oynayan kucuk yasdakı arkadaslarımız eminim sen gibi dusunmuyolardır gorevlerını yapıp karakterlerini kasdıklarına eminim kolay gelsın

3

Thursday, September 18th 2014, 3:54pm

can sıkıntısına açıgın bı konu oldugu belli arkadaşım böle ince detaylara takılan bı senı gördüm 3 yıldır :) oyunu oyun oldugu ıcın oynayan kucuk yasdakı arkadaslarımız eminim sen gibi dusunmuyolardır gorevlerını yapıp karakterlerini kasdıklarına eminim kolay gelsın
Katılmamak mümkün mü?
Alınmak yok ama çok gereksiz ve tamamen can sıkıntısına açılmış bi konu başka açıklaması yok. Şu an çocuklara kötü örnek olabilecek o kadar şey varken bu kadar basit bir şeye takılmak yine alınmak yok ama işsizlik. Orada yapılan eylem zaten bizzat çalmak çünkü gören muhafız kuşlar (yine isimlerini unuttum Aviak olsa gerek) gördüğü kişilere engel olmak içi saldırıyor ve muzların kendileri için olduğunu söylüyor. Yani muzlar gerçek anlamda çalınıyor. Bilmiyorum, bu kadar detaya takılırsak eğer oyunda belki de en basit hatalı veya olumsuz etki oluşturacak çeviri muz çalmaktır herhalde.
Sanity
on the floor, I'm just a zombie.

4

Thursday, September 18th 2014, 4:36pm

Bu kadar ince detaylara takılmayın arkadaşlar :) Bu bir MMORGP...

5

Thursday, September 18th 2014, 5:22pm

vahiyde su halkından 1 elemanda sigara içiyo oda bırakmalı bence...

bide eldzhunda sağa sola işeyen bi zıpır var bebek bezi takın tercihen ultra prima...
Burç

The Noob

Spoiler Spoiler

Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet

6

Friday, September 19th 2014, 9:05am

duyarlılık gösterip cevap yazanlara teşekkürler ama, ayrıntılar da önemlidir. Neyse :D
That which does not kill us makes us stronger.
Friedrich Nietzsche
Revenge is tasty!