You are not logged in.

1

Wednesday, November 12th 2014, 3:23pm

Görevlerde Tıkanıklılık ! (YARDIM)

Levelim:48 :thumbdown: :cursing:

Vahiy Adası (45-46level)
Vahiy Adası Görevleri : (70'te 44)
hala nedense görev yok... rezillik...

Gelelim karanlık adaya...

Karanlık Ada: (46-47)
Karanlık Ada görevleri: ( 23te18 )
YAPILAMAYAN GOREV (DÜNYA GİZEMİ) : EJDERHA USALYANI IBLIS SURUSUNDEN KURTARMAK (HANGI AKLA MANTIGA SIGIYOR ACABA KARABÜYÜCÜLER SÜRELİ HASAR VERDİGİ HALDE 10 TANE IBLISI BIRDEN MAX. 10-15 SN ARAYLA KESMEK...
:cursing: :cursing: :cursing: )

TÜM MAPLARIM...

YAZES:
(28 DE 25)

KOBA: ( 39 DA 34)

ONUN HARİCİ TÜM MAPLARIM FULL...

ŞUAN OLAN GÖREVLERİM...

YEDİ PARÇA (6/7) SON PARCA...
İBLİSLER SEHRİ KAPISI PARTY GOREVİ...
ve karanlık adada ejderha usalyana iblislerin ulasmasını engellemek (Haritanın en alt kesımınde gorevın adını tam bilmiyorum)

Oyunu bırakmak uzerıyım cıdden sıkıldım bu duraksamalardan nerde bu gorevler ?
:cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing:

2

Wednesday, November 12th 2014, 3:44pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Görevleri atlayarak gitmişsin, bazı görevleri yapmadan diğer haritaya geçemezsin bitirmen gerek.

Not: Konu açarken ve yorumlarında sürekli büyük harf kullanıyorsun bu yasak tekrarı halinde ceza vermek zorunda kalıcam.
Büyük veya „Leetspeak“ kullanmayın. Aşırı derecede noktalama işaretleri, seri bir şekilde büyük ve küçük harfler vs kullanmaktan kaçının. İlgi çekme amacıyla bu ve buna benzer davranışlarda bulunmayınız.

İyi Oyunlar.
.

3

Wednesday, November 12th 2014, 7:44pm

Art arda konu açmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten aynı sebepten ötürü bir konu daha açmıştınız. Seviye atlama olayı tamamen görevlere dayalı olan bir oyunda görev atlayarak harita tamamlayamaz veya ulaştığınız haritaların gerektirdiği seviyeye ulaşamazsınız bu gayet açık bir durum bana kalırsa. Şahsen reen kasarken gerekli olmayan görevleri bile yapıyorum çünkü gerekli gereksiz her görevden alınan tecrübenin kâr olduğu kanısındayım. Eksikliklere gelince zaten eksiğinizi kendiniz belirtmişsiniz. Karanlık Ada'nın en önemli görevlerinden biri eksik ve onu tamamlamadan bir sonraki haritaya geçmeniz zaten mümkün değil. Eğer görevi tamamlama konusunda sorun yaşıyorsanız bu muhtemelen ya verdiğiniz zararın düşüklüğünden ya da sahip olduğunuz mana seviyesinin yetersizliğinden kaynaklanıyordur. Zarar düşüklüğü için günlük veya sürekli olarak tekrar edilen şöhret görevlerinden şöhret ekipmanları alabilirsiniz hatırı sayılır bir ekleme yapacaktır ya da meslek tecrübeniz varsa (kara büyücü için kumaş) meslek geliştirebilirsiniz. Mana problemi içinse sürekli olarak zehir atmayın ve yanınızda mana desteği veren iksirler bulundurun görevi rahatlıkla tamamlarsınız çünkü kesmeniz gereken yaratıkların seviyesi sizden oldukça düşük. Bu görevin tamamlanmasıyla bir sonraki harita zaten aktif olacaktır. Eğer buna rağmen ileride görev bulma konusunda sorun yaşarsanız eski haritaları tekrar kontrol etmenizi öneririm. İleride bazı görevler ile Yazes ve Koba tarzı haritalar tamamlanıyor fakat benim fikrime göre orada da bir veya iki görev eksiğiniz olabilir. Son olarak bu kadar stres olmaya gerek yok oyun içerisinde ve forumda aktif olarak yardım eden Modlarımız ve gönüllü oyuncularımız var zaten. İttifak tarafında oynuyorsan fısıldayarak (Jaell) ulaşabilirsin oyun içerisinde daha aktif yardım edebilirim.
İyi forumlar.
Sanity
on the floor, I'm just a zombie.

4

Thursday, November 13th 2014, 10:52am

Canını sıkma.5.2 geliyor.ölüm suyu verilcek sana. itemlerin çok güçsüz olsa bile asit talenti kullanarak o görevi kolaylıkla yaparsın.sonra canın isterse pvp talentine geçersin.