Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Foruma Giriş Yapamama
Ana sayfadan veya forumdan ID şifre yazıp giriş yap dediğimde giriş başarılı olduğu halde forum sayfasında giriş yapmamış, ana sayfada(portalda) giriş yapmış gözüküyorum. Çok nadiren bu hata ile karşılaşmadan foruma girebiliyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?
Merhaba benzer bir problemi yaşadığım için en azından belki yardımcı olur diye yazayım dedim

Problemin temeli de benim yaşadığım problemle aynı ise çözüm olacaktır. Öncelikle kullanmış olduğun tarayıcın eğer ki geçmişi hatırlamıyor pozisyonda ise foruma giriş yaptığında seni login olarak göremeyebiliyor bu sebepten dolayı bu seçeneği işaretlediysen kaldırman da fayda var
aynı sorun bendede vardı sorunun sadece bende oldugunu düşünüyrdum aynı şekilde ana sayfada giriş yapmış bulunuuyoruz ama forum sayfasında giriş yapmadınız yazısı çıkıyor.
şifreyi kaydettiğinde düzeliyor ancak
aynı sorun bendede var sorun forumda
Foruma girmekte sorun yaşayan arkadaşlar,tarama verilerini ve çerezleri temizleyip giriş yaptıklarında sorunları düzelecektir.
Genellikle sorun çözümü bu yönde.
.
Maalesef aynı sorun devam ediyor
aynı sorun bendede var sorun forumda
Bencede forum tüm tarayıcılarla uyumlu degil galiba.
Baya zaman geçti ama sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlar varsa; Chrome için linkin yanındaki kilit işaretine tıklayıp medyalara izin verince giriş yapabildim. (Girişin medya ile ne alakası var bilemiyorum.) İyi forumlar.
Dediğimi unutun. 2 güne yine foruma girmez oldu. Yandex indirdim şimdilik sorun yok. Hayırlısı diyelim.
Dediğimi unutun. 2 güne yine foruma girmez oldu. Yandex indirdim şimdilik sorun yok. Hayırlısı diyelim.
Sorunun bizden kaynaklı birşey olduğunu düşünmüyorum denemedigim tarayıcı kalmadı

şuanda kullandıgım tarayıcıda bi kaç güne bozulur .
Eger mümkünse modlar bu konuyu yönetime yada forumla ilgilenen kişiye iletirlerse sevinirim.
Sorunun bizden kaynaklı birşey olduğunu düşünmüyorum denemedigim tarayıcı kalmadı

şuanda kullandıgım tarayıcıda bi kaç güne bozulur .
Eger mümkünse modlar bu konuyu yönetime yada forumla ilgilenen kişiye iletirlerse sevinirim.
VPN'lere göz at. Bende işe yaradı.
Edit: Özel mesajlarına bak.