You are not logged in.

1

Tuesday, November 18th 2014, 7:23pm

CaptainMami

Beginner

• "CaptainMami" started this thread

• Send private message

FPS Sorunu

Arkadaşlar oyunda Novograd, Arena gibi yerlerde, skilllerin kullanıldığı alanlarda veya ışıklandırmanın yoğun olduğu alanlarda 20 civarı bir FPS alıyorum ve çok can sıkıcı oluyor. Battlefield 4'de Ultra'da 70FPS aşağısını çok aşırı yüklenme ile gören, savaş olmadığı zamanlarda 100FPS üstünü gördüğüm PC ile 25FPS min, 78FPS max aralığında oynamam çok saçma. Sistem özellikleri

MSI Gaming 5 3200MHZ Ana kart
i7 4770K 3,5 GHZ işlemci
12GB 1333Mhz RAM
GTX 780 Asus Ekran kartı
750W HAF 912 kasa.

Şimdi lütfen burada kimse bana oyunun özelliklerini kıs demesin, ha zaten kıssam bile aynı. Bence oyun ile alakalı bir durum. Önerileriniz neler arkadaşlar?

2

Tuesday, November 18th 2014, 7:40pm

Arkadaşlar oyunda Novograd, Arena gibi yerlerde, skilllerin kullanıldığı alanlarda veya ışıklandırmanın yoğun olduğu alanlarda 20 civarı bir FPS alıyorum ve çok can sıkıcı oluyor. Battlefield 4'de Ultra'da 70FPS aşağısını çok aşırı yüklenme ile gören, savaş olmadığı zamanlarda 100FPS üstünü gördüğüm PC ile 25FPS min, 78FPS max aralığında oynamam çok saçma. Sistem özellikleri

MSI Gaming 5 3200MHZ Ana kart
i7 4770K 3,5 GHZ işlemci
12GB 1333Mhz RAM
GTX 780 Asus Ekran kartı
750W HAF 912 kasa.

Şimdi lütfen burada kimse bana oyunun özelliklerini kıs demesin, ha zaten kıssam bile aynı. Bence oyun ile alakalı bir durum. Önerileriniz neler arkadaşlar?
Selamlar...

Biraz teknik bir konu olmuş; bu konu hakkında düşünceleriniz, varsa bilgi paylaşımlarınız ve önerilerinizi destek sistemine iletirseniz faydalı olacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar.

3

Wednesday, November 19th 2014, 6:55pm

bilgisayarın teknik özellikleri bu oyunu 10 kez üst üste koyup oynatabilecek düzeyde. genel olarak tüm oyuncular arena gibi toplu savaşların olduğu yerlerde FPS'de düşme yaşıyor.
benim 2 öngördüğüm nokta var
1. kalabalık savaşlar için oyun grafik motorunun iyi optimize edilmediğini düşünüyorum.
2. olarakta kalabalık savaşlarda bağlantı hızıyla orantılı olarak lag anlarında FPS düşmesine neden olduğunu düşünüyorum.

ör. dünya gözüne kalabalık bi anda girdiğinde (imp tarafı için) ne kadar iyi bilgisayarında olsa grafikte kasılmalar oluyor.

sonuç olarak pek yapabileceğimiz birşey yok gibi

4

Thursday, November 20th 2014, 1:25pm

bu tamamen oyunun grafik motoru ile alakali seninle bir alakasi yok oyun sürekli ram ve grafike yüklendigi icin önbellek ve grafik donanimina ait olan önbellek sürekli yenilenmektedir bahsettigin pc oyunlarinda sürekli yenilenn bir deger olmadigi icin bölüm yüklenir sen oynarsin biter mantigi vardir
ama online oyunlarda bu olmadigi icin sürekli olarak önbellek doldur bosalt mantigi vardir o yüzden istediginiz kadar iyi bir pc olsun fps zaman zaman düsük kalacak