You are not logged in.

1

Sunday, November 23rd 2014, 3:05pm

Hesabımı nasıl geri alabilirim Yardım Lütfen *

öncelikle merhaba . Ben eski bir allods oyuncusuyum askerlik nedeniyle oyuna ara vermek zorunda kalmıştım. Şifremi kimseyle paylaşmamama rağmen bir gün oyundan arkadaşım çarşı iznindeyken aradı ve karakterimin online olduğunu söyledi O dönemde elimden bişey gelmeyecigini söyledim. Sanırım karakter arkadaşlarım ve tanışlarım tarafından şikayet edilmiş ve hesabım yönetim tarafından bloke edilmiş . yaklaşık 1 ay önce askerlik görevimi tamamladım ve geri döndüm , sunucular birleşmiş ve destek ekibi değişmiş . Oyunu özledim ve yeniden online olmak istiyorum . Ticket yazdım ve bekliyorum fakat pazar günü oldugundan destek ekibi çalışmıyor diye tahmin ediyorum. Hesabın kullanıcı adı - Karakterin ismi - hesabın oluşturulduğu ilk e-mail adresi ve şifresi (tamamen bana ait) -(ilk gelen mailin ekran görüntüsü) - Yatırdığım paraların ve hesaba çektiğim kristallerin dekontların ekran görüntüsü- Hesabın ilk kayıt tarihinin günü ayı ve yılı '' bu bilgilere sahibim HESABIMI geri alabilirmiyin yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

2

Sunday, November 23rd 2014, 3:17pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Yoğunluktan dolayı ticketlere cevap gecikebilir muhakkak geri dönüş yapılır incelemeden sonra.
Bu konuda sizden anlayışlı olmanızı ve cevap gelene kadar beklemenizi rica ediyorum.
İyi Oyunlar.
.

3

Sunday, November 23rd 2014, 3:19pm

Şuanda destek ekibi çalışmakta mı ? Çünkü ticketi dün gece 3 civarlarında yazmıştım

4

Sunday, November 23rd 2014, 3:24pm

Discotech

Professional

• Send private message

Bazı konular inceleme gerektirdiği için bu zaman alıyor beklemekten başka çare yok inceleme bitince geri dönüş yapacaklardır.
.

5

Tuesday, November 25th 2014, 11:50am

Ticketi atışımın 3. günü ve henüz kimseden bi cevap alamadım artık bi ilgilenseniz diyorum ....

6

Tuesday, November 25th 2014, 11:55am

Discotech

Professional

• Send private message

Buradan işlem yapamıyoruz destek ekibinin ticketinize cevap vermesini bekleyin lütfen.
.

Rate this thread