You are not logged in.

1

Saturday, December 20th 2014, 9:00pm

hdofficial

Trainee

• "hdofficial" started this thread

• Send private message

Gerçek Dişi Anahtarlar ?;

bunlarla ilgili bilgi verecek varmı ne işe yarıyor :?:

2

Saturday, December 20th 2014, 9:03pm

bunlarla ilgili bilgi verecek varmı ne işe yarıyor :?:
Selamlar.

Haftalık 8 adet anahtar oyun tarafından otomatik olarak değerler sekmesine gelmektedir.Bu anahtarları kullanmadığınız zaman gerçek dışı anahtara dönüşür.Anahtarlarınızı düzenli olarak bitirirseniz gerçek dışı olarak biriken anahtarlarınız haftada 4 taneyi geçmeyecek şekilde normal anahtara dönüşür.

İyi Forumlar.

3

Saturday, December 20th 2014, 9:05pm

hdofficial

Trainee

• Send private message

216 tane gerçek dışı anahtarım var bunlar şu an ne işe yarar , npc den falanmı çevirmemiz gerekiyor

4

Saturday, December 20th 2014, 9:08pm

216 tane gerçek dışı anahtarım var bunlar şu an ne işe yarar , npc den falanmı çevirmemiz gerekiyor
Haftalık 8 tane gelen anahtarın üzerine 4 adet olarak eklenir gerçek dışı olan anahtarlarınız.Sizin bir işlem yapmanıza gerek yok lakin; mevut anahtarlarınızı bitirmezseniz haftalık 12 adet anahtarınız sabit kalır ve gerçek dışı anahtarlarınız eklenmez.

5

Saturday, December 20th 2014, 9:10pm

hdofficial

Trainee

• Send private message

şimdi tüm haftalık anahtarları harcadım 216 gerçek dışı anahtarım var şu an iş,ime yararlarmı onu merak ediyorum

6

Saturday, December 20th 2014, 9:14pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

şimdi tüm haftalık anahtarları harcadım 216 gerçek dışı anahtarım var şu an iş,ime yararlarmı onu merak ediyorum

Gerçek dışı anahtarlarını sadece haftada 4'anahtar olarak harcayabilirsin her hafta 8 anahtarının üzerine eklenir 12 olarak kalır,bu durum gerçek dışı anahtarların sıfırlanıncaya kadar böyle devam eder haftada 4 taneden fazlasını harcayamazsın.

İyi Oyunlar.
.