You are not logged in.

1

Tuesday, December 30th 2014, 10:49pm

Rolfie

Beginner

• "Rolfie" started this thread

• Send private message

Gorev Bulma

Selam,
39.seviyeye geldim,Yazes Kesiminde alabilecegim gorev kalmadi ben de eksik gorevim var mi diye aramaya basladim.Haritayi actigimda ''Gorev Bulma'' tusuyla eksik gorevlerimi aramaya basladim ama bir tane bile bulamiyor.Avilon da 2 tane kalmis gozukuyor ama butun mapi dolastim bulamadim.Ne yapmam gerekiyor?
Progressive House Music**Chill

2

Tuesday, December 30th 2014, 11:10pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Görevlerin büyük ihtimal bitmiş, bir sonraki haritanın açılması için farm yaparak yani yaratık keserek level alman gerekiyor.Ayrıca tekrar görevlerinide yapabilirsin.Avilon da karanlık hisarda görevin kalmış olabilir girip oraya bir bak.
.

3

Wednesday, December 31st 2014, 10:34am

Rolfie

Beginner

• "Rolfie" started this thread

• Send private message

Karanlik Hisara dediginiz bu vampirlerin oldugu yer ise oraya da girdim o iki gorevi bir turlu bulamiyorum.Ayrica Yazes Kesimi haritasinda gorevleri yarida kaldi,en son kultist kiyafetlerini giyerek birseyler yaptim ve grup gorevi olan Iblisler Sehrinin kapisinda ben birsey yaparken gelen canavarlari kestim.Sizin dediginiz gibi farm yapmam gerektigini dusundum ama ilerki seviyede alabilecegim gorev de su an yok,NPClerin ustunde gozukur ama alamayiz ya...
Progressive House Music**Chill

4

Wednesday, December 31st 2014, 11:05am

bendede görev sorunu var şuanda görev bulma tuşuna basınca aldığım görevler gözüküyor yada bulamıyor bunun düzeltilmesi lazım bence :/

5

Wednesday, December 31st 2014, 12:52pm

Selamlar.

Bulunduğunuz haritalardaki görevleri atlamadan yapmaya özen gösteriniz çünkü; görevler bildiğiniz üzere birbiri ile bağlantılıdır.

İyi Forumlar.