You are not logged in.

1

Thursday, January 8th 2015, 2:17am

cyberblown

Beginner

• "cyberblown" started this thread

Occupation: pagan

• Send private message

Geri döndüm

Selamlar millet geri döndüm.Eskilerden harem ve tuğra birliğinin kurucularındanım.kendimi övecek bi tarafım yok normal bi oyuncuydum o zamanların Lina'sı Queen'i veya Gentleman'ı olamasakta kendi çapımızda iyiydik :)

46 level zamanında oynuyordum bir ara 51 levele çıktığında kısa bir süre kanlı vadinin heyecanı ile oynadım.sonra da bıraktım fakat hayatımda en sevdiğim oyun olan Allods'a yeniden dönüş yapıyorum.Benim için bu oyun oyunların atası.başında vakit geçirmekten okadar çok keyif alıyorum ki bazen kendimi kaybedip günün yarısını bile başında geçirebiliyorum.okadar aşık olduğum tek oyun keyfi benim için hiç bitmeyen birşey.geri döndüğüm için çok mutluyum.

eski arkadaş listemden yalnızca 2 kişi 60 level ama onlar da imparatorluk tarafına geçmişler konuşma fırsatı bulamadım.birisi doommaestro(ersin) beni duyarsa yada birliğinden birisi görürse haber etsin :)

onun haricinde ittifaktaki arkadaşlara sesleniyorum yıkılmaycaaaz :)

eski paganlardanım kendimce şimdilik bir talent hazırladım level kasacak kadar şuan level kasmaya çalışıyorum ama birileri yardım ederse memnun olurum.

2

Thursday, January 8th 2015, 3:42am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Hoş geldin keyifli günler geçirmen dileğiyle.
.