Vous n’êtes pas connecté.

1

21. 01. 2015, 20:07

Yeni başlayacağım

Allods'a başlamayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim:

1) Oyun aktif mi? Biraz araştırdım oyun bom boş kimse yok diyenlerde var

2) 3 sene kadar öncesinde allodsu kısa bir süre oynayıp bırakmıştım, şimdi serverlar birleşti diyorlar.Bu avrupa sunucusunda oynayacağım anlamına mı geliyor?

2

21. 01. 2015, 21:58

Selamlar.Tekrardan hoş geldiniz.

Tr serveri Eu ya dahil oldu ve bu anlamda oyuncu sayısında artış ile beraber düzenlenen etkinliklere katılım daha kolay oldu,oyuna girince farkına varacaksınız.

3

22. 01. 2015, 00:18

Darthonat

Débutant

• Envoyer un message privé

boş vaktiniz bol ise buyrun gelin ama sıfırdan bir karakter geliştirmek hayli masraflı artık onuda dip not olarak yazayım ;)

4

22. 01. 2015, 12:18

Masraf etmeyeceğim hiç, sadece vakit geçirmek için oynayacağım ama eskisine oranla neden daha masraflı merak ettim. Yeni oyuncu yok mu hiç oyunda ? :D

5

25. 01. 2015, 20:46

Masraf etmeyeceğim hiç, sadece vakit geçirmek için oynayacağım ama eskisine oranla neden daha masraflı merak ettim. Yeni oyuncu yok mu hiç oyunda ? :D
Masraf etmek istemiyorsan Ücretli servere Gelmeni öneriririm Aylık sadece 1000 Kristal (25 Tl Dışında başka bir ücret ödemiyorsun Binek ,çanta ,skill sıfırlama gibi şeyleri oyun içerisinde Gold ile yada boslardan droplayarak alabiliyorsun Taş Muhabetti zaten yok herkes eşit iyi oynayan kazanır :) :rolleyes:

Bu arada Gelmeyi düşünürsen biz ittifak tarafındayız Vikingg,Marlboro,ryder,dimebag Bunlara pm atarak bize ulaşabilirsin.

Discussions similaires

Noter cette discussion