Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Hesap taşıma yardım!!
Beyler oyunu cok uzun zaman önce oynuyordum baya da sağlam 2 hesabım vardı bir kaç nedenden dolayı oyunu bıraktım 2 hafta önce tekrar başlamak istedim indirdim ancak e-posta şifre istiyo kullanıcı adı şifremi yazıyorum olmuyo biraz araştırdım hesabı taşımalıymızsın allodsun kendi sitesindeki destek bölümünde hesap taşımayla ilgili bi yer var orda bi link verilmiş ancak link kırık 1 haftadır ticket attım dönen yok ne yapmam gerekiyor en baştan başlamak istemiyorum o kadar emek, para v.s. var yardımcı olur musunuz
Oyunu indirdin mi ? İndirdiysen My.com Uygulaması ekranı açıkken sağ tarafta sayfası var
Oyunu indirdim O dediğin reklama tıklıyorum internette sayfa bulunamadı diyor
http://www.allodstr.com/migrate bu sayfa geliyor ve girmiyo sayfa bulunamadı geliyo
Edit: bu web sayfası kullanılamıyor hatasıymış
This post has been edited 1 times, last edit by "Hâttori Hânzo QQ" (Feb 6th 2015, 5:01pm)
Ticket gönderdiysen kesin bir cevap verilmiş ve senden de bazı bilgiler istenmiştir. Bu adımlardan sonra isteğinin gerçekleşmesi için biraz beklemen gerekiyor. Zira bu tarz ticketler başka departmanlara aktarılır.
Teşekkür ederim ne şansdır ki son cevabımı yazdıktan 1 dk sonra ticket cevap geldi istenilen bilgileri attım bekliyorum şuan İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Bilgileri gonderdikten sonra cevap alabildinizmi benim 5 gün oldu hala cevap yok bilgi gonderdikten sonra tık yok
İlgili departmana iletildikten sonra 8 gündür bekliyorum oyuna başlıyamadım hala
This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (Feb 19th 2015, 2:24pm)
bana dün cevap geldi ve o isimde bir hesap bulunamadığını söylediler ve hesabım komple çöpe gitti arkadaşlar kristaller kostümler kanatlar bineklerim ve renkleri hepsi gitti şimdi tekrardan kasmaya başlasammı diye düşünüp duruyorum ...
yav bende deli oldum bu nedir ya nası bi sistem bu 9 gün oldu o kadar kristal verdik hesaba para yatırınca sistem en kolayından şimdi hesabımı taşıcam hiç bi ilgi yok mesaj attım moderatöre o da ilgilenmiyo cevap vermeye tenezzür etmiyo
This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (Feb 20th 2015, 5:44pm)
Destek sisteminden cevap gelmesini bekleyiniz, Hesap Taşıma işleminin Modaretörler ile ilgisi yok, bildiğiniz üzere serverlar birleşti ve bu işlem biraz zaman alıyor, anlayışınız için teşekkürler.
İyi Forumlar.
benim sorunum ne olacak ? hesap adımı söylüyorum o isimde bir hesap yok diyorlar ?
yav bende deli oldum bu nedir ya nası bi sistem bu 9 gün oldu o kadar kristal verdik hesaba para yatırınca sistem en kolayından şimdi hesabımı taşıcam hiç bi ilgi yok mesaj attım moderatöre o da ilgilenmiyo cevap vermeye tenezzür etmiyo
Kardeş ben yanlış hatırlamıyorsam seni bi kaç gün önce goblinde görmüştüm hesabın aktif degilmi şuan senin ?
Oyundaki ismim hattori hanzo değil bi hesap açtım 30 lvl şuan ama hiç para yatırmadım yav ticketi attım departmana iletildi diyeli 11 günü geçti hala bi cevap yok moderatöre forumdan mesaj yazdım o da cevap vermiyo biz oyunu 3 kişi oynuyoduk hesaplarımızı 30 lvl yaptım endzhun da bıraktık şuan hesapları kendi asıl hesabımın gelmesini bekliyoruz
Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi Moderatörler ile bir ilgisi yok bu durumun, bir destek bileti oluşturmuşsunuz ve cevap gelmesini bekliyeceksiniz.
İyi Forumlar.
14 gün oldu departmana göndereli ne zaman cevap gelir acaba tekrar ticket atmalı mıyım?
Sorgularım kısmında Sırada olarak gözüküyorsa inceleme devam ediyordur.
İyi Forumlar.
Açık yazıyor bunun anlamı nedir acaba?
Kardeş hesabı alabildin mi?