You are not logged in.

1

Friday, March 6th 2015, 7:54pm

İtem ve Taş 6.0 Resimli Rehber

Evet bir coğu kişi gibi benimde kafamda yeni patchle ilgili bir cok soru vardı adeta patch bir çok karışık yenilikle geldi ve bunu anlamak biraz zaman alıyor benimde anlamadıgım 2-3 şey var anladıkca ekleyeceğim ve size yardımcı olmak için resimli olarak bu konuyu actım

İlk olarak itemler yeni astral itemler nerden alınır v.s sorular var ayrıca bu yeni itemlermi eski turuncu veya turkuaz itemlermi diye soranlarda bi hayli fazla aşğıda itemleri resimle ve diğer soruları yazıyla anlatacağım

ilk olarak: itemlerimizi yeni itemlerimizi nezebgrad da dunya gozu veya akademi de ki nesne geliştirdiğimiz makinenin yanında duran npc den alabiliriz veya ittifakda da yine aynı şekilde akademi veya novograddan alabiliriz bole yazarak anlamadıysanız resimlerle anlatalım

1- ilk olarak

burdaki npc mize geliyoruz

2-
burdan kumaş deri zırh veya silah seçimimizi yapıyoruz

3-
ve belli bir miktar god karşılıgında yeni itemlerimizi alıyoruz

ÖNEMLİ:Arkadaşlar bana bazen soruluyor direk eski itemlerimi atıp yenilerini mi takayım diye eğeki eski iteminiz turuncu ve ustu ise ayrıca iteminizde turuncu veya ustu 60 lwl değerli taş varsa yeni iteminizi alın ama mavi yapıp ve yeni yeşil değerli taşları takmadan kullanmayın ortalama 60 k statlı bir insan tamamı ile yeni itemlere geçerse 15 16 k bir stat dususu oluyor aman DİKKAT

Evet şimdi itemlerimizi nerden alacağımızı anlattık sıra geliştirmede onuda anlatalım

1-
Gördüğünüz gibi 3 sektörümüz açık yeni patchde henüz diğerleri acılmadı herkesde aynanda acılacak merak etmeyin herneyse buralardan bize adalardan yine önceki gibisağ ustten 1 adet son bossda dusecek geliştirici itemin modelini (silah zırh patolon gibi) seciyoruz son bossta coğaltıcısız 1 tane ondan atıyor ayrıca eskiden oynayanlar bilir umoyrada al rihat balaçal olsun ws yerlerde hep ganimet duserdi evet yeni adalarımızdanda ganimet dusuyor ortalama s1 den 175 s2 den 240 ganimet geliyor s3 e hiç gitmedim bilmiyorum ama s3 dende aşağıdaki resimde goreceksiniz Efsunlu ganimet dusuyor diyolar bilmiyorum yorum olarak yazın gidenler duzeltelim peki nedir bu ganimetler diyeceksiniz bu efsunlu ganimet ne diyeceksiniz onuda alttaki resimde yazalım

Gördüğünüz gibi bu 3 tane sekme var bu 3 sekme nerde diyecek olursanız astral akademideki iblis avcısının yanında ( hangar değil akademi) yanında kafasında ganimet işaretli olan npc mizde Naya Vindinay burda gördüğünüz 3 slot nedir 1. slot ilk başta anlattıgım adamdan alınan itemlerin geliştircisini atar s1 ve s2 den dusen ganimetlerle alış veriş yapılır 2 ve 3 sekmedekiler ise denemedim emin değilim ama duyduguma göre s3 de efsunlu ganimet atıyormuş ve bu efsunlu ganimetle 2. sekmeden efsunlu nesne geliştiricisi 3. sekmedende direk yeşil efsunlu item alınıyor ama EMİN DEĞİLİM DENEYEN YAZSIN DUZELTEYİM

Evet item geliştirme geliştirici item alışverişi işlemlerimizi nerden nasıl yapıldıgını gördük şimdi

Maaliyet hesaplayalım efsunsuz 65 item hesaplamadr efsunlu eklenecektir ve yeşilden mavi iteme geçiş maaliyetidir yeni amalgam baz alınmıştır
1 Geliştirmede 2 ye atma oranı % oranı :14
yukselme oranı : 11.4 gibi bi rakam 11 kusur yani
giden gold (tek geliştirmede):260
giden amalgam:1(yeni amalgam geçerlidir yeni amalgam yeni savaş alanlarından ve arabulucudan alınır aşağıda anlatacağım)

Evet itemlerimizin maliyetini hesapladık nerden nasıl alındıgını geliştirmeyi hesapladık şimdi sırada Yeni gelen sihirli taşlarımız var (merak etmeyin az kaldı)

ilk olarak yeni sihirli taşlar ferris adındaki haritamızın Ejderha körfezinden temin ediliyor veya meslekler yapıyor meslek olayını anlatmıycam yapan yapıyor zaten ama mesleğim yok ben elle kasıcam diyosanız sırasıyla anlatalım

1-
Resimdeki kare alandaki bölgede 6 kişilik bir grrubun rahatlıkle kesebileceği ve bize lazım olan slotların YETİ lerin bulundugu yerdir burada farm yapmanız gerekir henüz... buraya gidiyoruz unutmadan söylemekte fayda var evet bu haritada da bir görev alıp 10 slot kestikce ödül alıyorz oda keşif kampından alınıyor :) görevi unutmayın evet buraya geldik yetileri farmladık ve bize parçalanmış değerli taş diye bir parça geliyor nedir bu bunun 100 tanesi ni birleştirince cantada zanaatler bolumune işlenmemiş değerli taş gelir ve bundan ordalama 17 tanesi 1 adet yeni yeşil değerli taş yapar peki nasılmı aşağıda

2

nezebgradda veya novogradda 2 adet muzayedecinin ortasında duran arabulucular bu eşyaları alıp satarlar neden satarlar mesleklee taş yapanlar için neden alırlar mesleksiz taş yapanlar için ayrıca yukardaki yeni amalgamınızı burdanda alabilirsiniz şimdi görüyosunuz 1 adet işlenmemiş saldırı değerli taşı satış fiyatı da alış fiyatı da 12 serbest tuccar sikkesi şimdi actık arabulucu penceresini ve zanaatlere işlenmemiş taşa sağ tıkalık kucuk bir pencere gelecek onayla diyip sat diyince size ordaki miktar kadar serbest tuccar sikkesi verecek
ee nabalım biz bunları dersenizde aşağıda

3-

200
adet serbest tuccar sikkesine 1 adet yeni taş 40 ambleme 1 adet amalgam
(YENİ) 15 ambleme ise 1 adet 13. kuşak gemi kristali alırsınız
işte buda bu kadar basit tabiki en kolayı meslek gibi görünebilir ama hazır bir pt niz varsa hem arkadaşlarınızla konusup zaman geçirebileceğiniz (boş vakitlerinizde) hemde pve yapabileceğiniz bir şey buda

Bugün elimden geldiğince size yeni taş ve item sistemini anlatmaya çalıştım

Okuduysanız Teşekkürler Okumadıysanızda Canınız Sağolsun :D

MAGE

2

Saturday, March 7th 2015, 4:49am

3

Monday, March 9th 2015, 5:52pm