Giriş yapmadınız.

1

Friday, March 13th 2015, 4:19pm

Yeni Başlamak için Çok geç mi?

Arkadaşlar deli gibi mmorpg arıyorum allods a başlamayı düşündüm. soracaklarım var; oyunu kitle olarak çok oynayan varmı? açık dünya mı yoksa görevleri yaparak mı ilerliyoruz. bide ben hiç para yatırmadan kendim karakteri geliştirebilir miyim? p2w mi yani

2

Friday, March 13th 2015, 4:29pm

WasLey

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

Allods çok kapsamlı geniş bir oyun yeni başlayanlar ilk başta sıkılabilir ama ileriki maplerde rakip oyuncularıyla buluşunca oyun daha zevkli hale geliyor.Oyunda lewel atlamak için her haritada görevler var görevler artık daha hızlı tyapılıyor. 65lewele kadar para yatırmadan kasılırsın ama çok zamanını alır para yatırarak hızlı lewel alabilirsin 65 lewelde para yatrmadanda oyun karakterini belli bi seviyeye getirebilirsin oyuncu sayısıda gayet iyi durumda.

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "WasLey" (Mar 13th 2015, 5:08pm)

3

Saturday, March 14th 2015, 7:35am

Arkadaşlar deli gibi mmorpg arıyorum allods a başlamayı düşündüm. soracaklarım var; oyunu kitle olarak çok oynayan varmı? açık dünya mı yoksa görevleri yaparak mı ilerliyoruz. bide ben hiç para yatırmadan kendim karakteri geliştirebilir miyim? p2w mi yani
oyun evrensel bir oyun oldugu icin oyuncu sayisi suan icnin gayet iyi durumda
oyun yari acik moda yani cogu haritaya gidbiliyorsun ( bellibir seviyeye kadar ) ama bu haritalardaki görevleri alamiyorsun lvl yetersiz oldugu icin
oyun icinde gövrevleri yapacak ilerliyorsun kisaca bu
para yatirmadan oyunda bir sey yapamazsin ( oyunun arasi kristal oyun ici takas yolu ile kristal alabilrisin ama cok uzun ve sabir gerektiren bir durum )
malesef evet oyun P2WIN

4

Sunday, March 15th 2015, 9:37pm

oyunu indirdim karakter oluşturdum ama yükleme %92 de kalıyor :( kaynaklar yükleniyor diyor öyle kaldı..

5

Sunday, March 15th 2015, 10:19pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Merhaba
Kaynaklar yüklenene kadar bekleyin lütfen bir müddet sonra yükleme tamamlanacaktır ve oyuna girebileceksiniz.
.

6

Sunday, March 15th 2015, 10:34pm

bu kaynakların boyutu fazla mı acaba? ne kadar olduğu belli mi? çok beklemek istemiyorum net hızım yavaş zaten.

7

Monday, March 16th 2015, 12:23am

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Biraz zaman alabilir bu durum.
.

8

Sunday, April 19th 2015, 7:40pm

Belkide çoktan yükledin ve oynuyorsun ama yinede söylemek istedim ilk inen kısım oyunun tamamı deil o yüzden oyunda kasmalar olur geç yüklenir oyunun geri kalanı sen oyundayken iner

9

Monday, April 20th 2015, 2:39pm

görüp görebilegın en ıyı onlıne oyun grafık bakımından harıkadır bıraz zaman ayırıp karakterını gelıstırdıkden sonra para yatırmanada gerek yok ılerleyen gunlerde anlıycaksın (savaslardan gelen gold meslek kasıp tıcaretle kazanacagın gold ve eter kasıp guzel para kazana bılırsın dedıgım gıbı zaman ayırman yeter sımdıden hosgeldın

10

Friday, April 24th 2015, 7:59pm

Oyuna geri dönülür mü

Merhaba arkadaşlar ben bu oyunun çok eski oyuncusuyum ve aslında oyunu kendi isteğimle değil de zorla bırakmıştım. Sonra serverlar birleşti baya şey oldu falan. Oyunun durumu nasıl ? Eskiden parayı veren düdüğü çalıyordu hala öyle mi ? Oyuna geri dönülür mü oyun zevkli mi ? Teşekkürler.

11

Saturday, May 2nd 2015, 1:12pm

Merhaba arkadaşlar ben bu oyunun çok eski oyuncusuyum ve aslında oyunu kendi isteğimle değil de zorla bırakmıştım. Sonra serverlar birleşti baya şey oldu falan. Oyunun durumu nasıl ? Eskiden parayı veren düdüğü çalıyordu hala öyle mi ? Oyuna geri dönülür mü oyun zevkli mi ? Teşekkürler.
Arkadaşın mesajını görünce bende merak ettim.Oyunu ilk başladığında oynamaya başlamıştım,müthiş bir oyuncu topluluğu vardı o zamanın iyi guildlerinden REACTION vardı diye hatırlıyorum.Arkadaşa katılıyorum o zamanlar cidden parayı veren düdüğü çalıyordu cevap veren olmayınca konuyu yukarı taşıma gereği duydum gerçekten hala böyle mi gerçi böyle olmasa bile sadece vakit geçirmek için yüklemeyi düşünüyorum cevap verirseniz bir çok eski oyuncunun ve yeni başlayacak olanların kafasındaki soru işaretini gidermiş olursunuz.Teşekkürler.

12

Saturday, May 2nd 2015, 6:37pm

ya zaman vereceksin yada para vereceksin bu kadar basit
ne kadar çok zaman ayırabilirsen o kadar az para harcarsın

13

Saturday, May 2nd 2015, 6:45pm

Hinsa

Orta Düzey

Meslek: Yazar

• Özel mesaj gönder

Aylık 30 Türk Lirası karşılığında, site tek atan, parasıyla ezen insanların olmadığı Smuggler Paradise sunucusunda oynayabilirsiniz :)
Ayrıntılar, imzamda ki konuda :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...