Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "WasLey" (Mar 13th 2015, 5:08pm)
oyun evrensel bir oyun oldugu icin oyuncu sayisi suan icnin gayet iyi durumdaArkadaşlar deli gibi mmorpg arıyorum allods a başlamayı düşündüm. soracaklarım var; oyunu kitle olarak çok oynayan varmı? açık dünya mı yoksa görevleri yaparak mı ilerliyoruz. bide ben hiç para yatırmadan kendim karakteri geliştirebilir miyim? p2w mi yani
Arkadaşın mesajını görünce bende merak ettim.Oyunu ilk başladığında oynamaya başlamıştım,müthiş bir oyuncu topluluğu vardı o zamanın iyi guildlerinden REACTION vardı diye hatırlıyorum.Arkadaşa katılıyorum o zamanlar cidden parayı veren düdüğü çalıyordu cevap veren olmayınca konuyu yukarı taşıma gereği duydum gerçekten hala böyle mi gerçi böyle olmasa bile sadece vakit geçirmek için yüklemeyi düşünüyorum cevap verirseniz bir çok eski oyuncunun ve yeni başlayacak olanların kafasındaki soru işaretini gidermiş olursunuz.Teşekkürler.Merhaba arkadaşlar ben bu oyunun çok eski oyuncusuyum ve aslında oyunu kendi isteğimle değil de zorla bırakmıştım. Sonra serverlar birleşti baya şey oldu falan. Oyunun durumu nasıl ? Eskiden parayı veren düdüğü çalıyordu hala öyle mi ? Oyuna geri dönülür mü oyun zevkli mi ? Teşekkürler.
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.