You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

41

Saturday, May 30th 2015, 1:50pm

Hinsa

Intermediate

• "Hinsa" started this thread

Occupation: Yazar

• Send private message

Merhabalar , öncelikle ingilizce veya almanca dillerinden birini akıcı olarak yazamıyorsanız, imparatorluk tarafında başlamanızı tavsiye etmem . İmparatorluk tarafında bildiğimiz türk oyuncu yok .
Biz ittifak tarafında yaklaşık 15 aktif türk olarak oynuyoruz . Sizide aramıza bekleriz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

42

Saturday, May 30th 2015, 1:53pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

SinanBey1, öncelikle merhabalar .

Agresif cümlelerden uzak durmanızın, daha pozitif iletişim kurmamızı sağlayacağını belirtmek isterim .

Biz oyunda 15 aktif türk oyuncu ve 20 den fazla yabancı oyuncu olmak üzere sadece Avarice birliği olarak oynamaktayız . En az Avarice kadar büyük bir Void birliği yine ittifak tarafında bulunmakta . İmparatorluk tarafında Utopei birliği ile daha bu sabah element krallığında güzel pvp çıkardık .
Nerelerde dolaştınızda kimseyi göremediniz anlamadım , F2P de dolaşıp oyuncu gördüğünüz , P2P de göremediğiniz yer neresidir merak ediyorum ?
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

43

Friday, June 5th 2015, 11:49pm

Occupation: Tanking

• Send private message

Arkadaşlar bende yeniden dönme düşüncesi içinde olan arkadaşlardan biriyim snrm.Merak ettiğim şuanda p2p sunucuda pvp ortamı nasıl,ne gibi bir sayıdan söz ediyoruz ve gearlarımı iş görür düzeye getirmem tahmini ne kadar zamanımı alır.Tabi max lvl olmak da ne gibi bir süre alır.Skill değişim için çok para harcıyorduk f2p de p2p de bu durum nasıl onuda öğrenmek istiyorum.Teşekkürler şimdiden.

44

Sunday, June 7th 2015, 9:36pm

• Send private message

P2P server istatistikleri

Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi p2p serverin online sayısı ne durumda p2p serverde oynayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Şöyle dost edinicek kadar iyi bir ortam şöyle hasım edinicek kadar geniş bir ortam var mı? :D Ciddi ciddi başlamayı düşünüyorum tekrardan ama f2p serverde devam etmektense f2p servere harcayacağım kristal parasını buraya harcar eşit şartlarda zevkli bir serüvene daha imza atarım diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir.

45

Sunday, June 7th 2015, 9:56pm

bende yakın zamanda başlamayı düşünüyorum p2p servere

46

Sunday, June 7th 2015, 10:42pm

• Send private message

Konularda okuduğum kadarıyla oyunda ciddi bir oyuncu kaybı var ve p2p server da baya yara almış ben 2 sene önce oynarken oyun çok daha doluydu şuan f2p serverde bile serverler birleşmesine rağmen öncesinde sadece türk serveri olmasına karşın daha çok oyuncu vardı şimdiye nazaran ve forum etkinliğide çok fena şekilde azalmış ki buda oyuncu yokluğunun belirtisidir.Oyuncu var mı yokmu bu çok önemli.Sonuçta ben p2p servere vereceğim para ile yeni bir p2p oyun oynayabilirim hakkkım olarak.

47

Tuesday, June 9th 2015, 12:26pm

• Send private message

Yabancı forumunda daha olumlu cevaplar aldım ve forumla cok daha ilgili geldiler konu buraya düştü düşeli türk arkadaşlardan pek fazla bir cevap gelmedi ama yabancı forumda gayet çok cevap geldi.Oyuna şuan ciddi ciddi dönmeyi düşünüyorum p2p serverinde.Hepinize keyifli oyunlar.

48

Tuesday, June 9th 2015, 3:32pm

İttifak tarafında yaklaşık 30-32 türkle birlikte oynuyoruz ortam gayet güzel Avarice birliğinde yabancılarla işbirliği içindeyiz cevap alamama sebebiniz kimsenin foruma bakmıyor oluşu forumla ilgilenen arkadaşta 4gün giremeyince cevap gelmemesi normal tekrar düzenlenicek bu konu zaten oyunda ulaşabileceğiniz türklerin listeside olucak ve daha gelicek olan oyuncularda var her gelen birine söylüyor eskilerden çok tanıdığınız muhakkak oynuyordur her birlikten herkesi bekliyoruz.
~~WRANGLER~~

49

Tuesday, June 9th 2015, 3:36pm

Oyun içinde NeamUsame ulaşabilirsiniz arkadaşlar

50

Tuesday, June 9th 2015, 3:40pm

• Send private message

Forum etkinliği,pvp videoları bilgilendirme belki pve videoları, role playing olabilir böyle şeylerle ilgili topic açıp forumu canlı tutun arkadaşlar utube da p2p server diye aratınca en yakın 1 sene önceki pvp videoları çıkıyor karşıma e yeni gelecek arkadaş server aktifmi görmek ister.Server içerde aktif olabilir ama foruma yansımadığı sürece dışardan gelen insanlar bunu bilemezler.Ben bile 3 sene önce oyunla ilk tanıştığımda çok zor denk gelmiştim oyuna reklam felan yapılmıyor malesef.Hal böyle olunca daha iyi bi ortam daha çok oyuncu için forumu canlı tutunki iki tarafta mutlu olsun diyorum.Teşekkürler cevaplar için.

51

Tuesday, June 9th 2015, 5:10pm

Çok bilgilendirici olmuş eline sağlık.

This post has been edited 1 times, last edit by "KenanReiz" (Jun 9th 2015, 5:52pm)

52

Wednesday, June 10th 2015, 12:23am

An itibariyle bende p2p servere başlamış bulunmaktayım ^^

53

Wednesday, June 10th 2015, 10:29am

• Send private message

Yorumlarını bekliyorum o zaman bastibacak :thumbup: bende snrm perşembe günü başlayacağım.

54

Wednesday, June 10th 2015, 11:40am

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Arkadaşlar , bugün sizleri oyuncu sayısı konusunda bilgilendirmek amacı ile bir konu açacağım . Takipte kalın :)

55

Wednesday, June 10th 2015, 12:53pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Burada ki konuya gelerek , oyuncu sayısı ve durumu hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz .

56

Wednesday, June 10th 2015, 1:03pm

Bende imparatorluk tarafında başladım Türk arkadaş yok pek bu tarafta Türkleri topluyorsunuz iyi güzelde buda yanlış benim gibi olan insanlar mutlaka vardır oyuna başladığımdan beridir hiç ittifakta oynamadım ork olmak gibisi varmı ya :D

57

Wednesday, June 10th 2015, 1:05pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Bizim amacımız tek bir tarafta toplanmak ve güçlenmekti . Farklı bir taraf seçmenize engel olamayacağımıza göre ... İyi oyunlar dilerim :)

58

Wednesday, June 10th 2015, 5:40pm

Merak etme BetterCallVicke imparatorluğunda kalkınma zamanı yakındır için rahat olsun :)

59

Wednesday, June 10th 2015, 7:19pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Hırsınızı asla kaybetmeyin fakat sizi yönetmesine de izin vermeyin :)

60

Thursday, June 11th 2015, 9:32am

p2p sunucusunda tarafınızı seçerken her iki tarafıda bi gezin bakın akşam 8 ila 12 arası oyuncuların en yoğun olduğu vakit bu aralıklarda bakarsanız daha iyi olur

Rate this thread