Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Pardon!
Bir kaç gün evvel pagan karakterimin talentini ölüm suyu ile değiştirip şifa ağırlıklı bir talent hazırladım. Oyunda pagan karakteri olanlar Elektrik Terapi gelişimini bilirler. Bu gelişimin seviyesini 3'leyince Canlı Sağlık ve İyileştirme Patlaması sürelerini 45% arttırıyor. En azından açıklamada yazan bu. Sonra tesadüfen o gelişimde bug olduğunu öğrendim ve kontrol ettim, sahiden de çalışmıyordu. Daha sonra Destek Sistemi'nde ticket oluşturdum ve bu hatanın benle ilgili ise düzeltilmesini, genel bir hata ise 250 Kristal değerindeki Ölüm Suyu'nun hesabıma aktarılmasını talep ettim. Tahmin ettiğiniz üzere Destek Sistemi'nden hala cevap gelmedi. Daha evvel böyle bir sıkıntı yaşayan var ise Destek Sistemi'nin nasıl bir geri dönüş yaptığını merak ediyorum.
mK
birçok sınıfın gelişim aşamaları bugda veya yanlış açıklanmış bende bildirdim bekliyorum sonucu.
Bahsettikleriniz çeviri hatası yalnızca. Bunun için herhangi bir telafi yapacaklarını düşünmüyorum.
Bahsettikleriniz çeviri hatası yalnızca. Bunun için herhangi bir telafi yapacaklarını düşünmüyorum.
İngilizce sürümde de süresini artırdığı yazıyor. İngilizceye de mi yanlış çevirmişler ?