You are not logged in.

1

Saturday, May 2nd 2015, 9:50pm

Giriş yapamıyorum

Oyuna giriş yapamıyorum oyunu açtığımda oyna butonu aktifleşmiyor ve "kaynaklar hazırlanıyor." yazıyor fakat 2 saat bekledim hiçbir şey olmuyor. :?: :(

2

Saturday, May 2nd 2015, 10:03pm

Merhaba

Yükleme sırasında bir sorun yaşamışsın, dosya bütünlük kontrolü sekmesine tıklayıp oyunun dosya eksiklerini kontrol etmeniz gerekiyor.
Eyer bu şekilde düzeltmez ise AllodstrLoader_tr.exe ' yi indirmeni öneririm sorunun düzelecektir.

İyi Forumlar.

3

Saturday, May 2nd 2015, 10:10pm

Merhaba

Dosya bütünlük kontrolünü yaptım sorduğu soruya "Complete check" dedim bitti fakat yine birşey olmadı attığınız link bloklu

4

Saturday, May 2nd 2015, 10:17pm

Merhaba

Dosya bütünlük kontrolünü yaptım sorduğu soruya "Complete check" dedim bitti fakat yine birşey olmadı attığınız link bloklu
Link doğrudan download linki olarak attım bilgisayarınızda download ı engelleyecek her hangi bir program olup olmadığınızı kontrol etmenizi öneririm ve http://tr.allods.com/download link ten indir seçeneği ile aynı dosyayı indirebilirsiniz.

Ek bir çözüm olarak sanırım dosyaları yükleme sırasında yaşadığınız sorunun bir kaynağıda internet probleminiz olabilir, yükleme islemi oldukça uzun sürebilir.

5

Saturday, May 2nd 2015, 10:35pm

Sorun DNS lerimden kaynaklanıyor imiş (İndirme sorunu)

Bu kezde bu sorunla karşılaşıyorum

6

Sunday, May 3rd 2015, 12:56am

Burada oyunun kurulu olduğu klasörü bulamıyor onun için bu hatayı alıyorsun onun için kaldır ve tekrar oyunun kurulu olduğu dosya içerisine kur.