Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
dayanıklı ürün görevi
65 oldum duvarı yık görevini yaptım terk edilmiş terminal açıldı ordaki görevleri yaptım ama dayanıklı ürün diye bi görevde takıldım acaba nasıl yapıcam ne tür malzeme toplamam gerektiğini söylemiyor ayrıca astral anahtarlarımda gelmedi hangi görevden geliyor bi yardımcı olurmusunuz bide bu dayanıklı ürün görevini nasıl yapıcam ne toplamam gerekiyor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Merhaba
Dayanıklı ürün görevini yapabilmek için Yeni sektörlerin açılmış olması gerekmekte yani Sektör 7-8-9 un açılmış olması gerekiyor bu görev henüz bizlerde de yapılı değil. Astral anahtarları alamadıysan bir görev atlamış olmalısın dünya gizemi görevi atlamışsın.
İyi Forumlar.
görev
55 levelin bir görevini atlamıştım tepa piramitinin orda oda grup göreviydi o olabilirmi çünkü başka atladığımı hatırlamıyorum
Raid görevleri dışında atladığın görevler var geriye dönük görevlerini kontrol et 60-65 seviye görevlerini özellikle.