Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Reenkarne görevleri
Beyler Test yolunda uyanış diye bir görev var ya bu görevde ki taktik ne 3 görevde kaldım 4 e geçmek için hep aynı görevi veriyor bende yetişemiyorum bırakıyorum 1.5m hasar verdikten sonra canavar bana tek atıo zaten

taktiği var mı astral canavarlara yetişemiyorum?
İblisi güçlendirmek için yanında patlayan iblisleri öldürmelisin . Onları öldürmekten başka pek bir çaren yok .
Fakat şahsımdan bahsedeyim, ben karabüyücüyüm ve küçük iblislere aniden yüksek hasar verirken yetişemiyorum . Tüm pasiflerin dolmasını bekliyorum ve daha sonra sürekli kontrol etkisi kullanarak ve kaçarak onu öldürüyorum . Eşyaların yeterince iyi ise zaten küçükleri kolayca kesersin .
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...
sıkıntı eşyalarda değil ölüm suyuna verek param yok talent pvp talent ilk günü pve talentle yaptım keserim ben bunları dedim kanlı felan atmak için pvp talente geçtim, geçmez olaydım

kesemiyorum Karabüyücü açıcam zaten sıktı büyücü can calması çok az ah şu 10 gün bir geçse
Merhaba
İblisin kalkanını açabilmen için seri dps ile yancılarını hızlıca kesmen gerekiyor ama pvp talent ile tikarika ya girmen senin canını çok sıkar. Pve talent le girersen birazdaha rahat edebilirsin itemlerin de düzgün ise hiç sorun yaşamadan yapabilirsin görevleri bol şans.
İyi Forumlar