You are not logged in.

1

Wednesday, May 27th 2015, 6:24am

Kusay 6 vs 6 Dolunay

Tesadüfen :!: video çekiyordum dolunaya denk gelmiş ;)

İyi seyirler :)

HD İzlemeyi unutmayın 720p

Unutmadan Video orjinal hızındadır. Olayı rokete bağlamayalım. Bayraklar arası yolda geçen anlarıda kestim. İzlerken sıkılmayın.

This post has been edited 4 times, last edit by "Camenta" (May 27th 2015, 7:07am)

2

Wednesday, May 27th 2015, 7:29am

• Send private message

Tesadufleri severim camenta :) iyi tesaduf olmus ellerinize saglik :) bu tur olaylar aramizdaki rekabete hic yoktansa cekilmeyen oyun macerasinda gulucuk katar o yuzden tekrar ellerinize saglik biz ezildigimiz icin hic bir zaman gocunmadik gocunmayiz o yuzden video gercekten guzel hazirlanmis tebrik ederim :))) ama ben kendimi goremedim :) uzuldum yan

3

Wednesday, May 27th 2015, 7:41am

Bizimde kimseyi ezmek niyetimiz yok. Bu tür videolar rekabete renk katar sınırı geçmedikçe. Evet sen yoksun kısmet başka zaman belki karşılaşırız. :)

4

Wednesday, May 27th 2015, 7:49am

• Send private message

Aynen ole siniri bilmek yeterli gelir zaten :) ins denk geliriz

5

Wednesday, May 27th 2015, 7:50am

rokkoo525

Trainee

• Send private message

Güzel bi savaş olmuş elinize sağlık :)

6

Wednesday, May 27th 2015, 7:51am

8.49daki bass ile gelen kill güzel olmuş. Eline sağlık. Kral video olmuş.

7

Wednesday, May 27th 2015, 7:54am

• Send private message

Yaw siz onu bunu birakin Bu tur videolar her zaman nese katar ortama yeterki seviye ve saygiyi kaybetmedikce ama cacigin dedigi gibi cuk diye tam yerine gelmis bass da :) he bu arada gene hatirlatayim dedim SAMPİYON GALATASARAY HERKES RUTBESİNİ BİLİCEK :)

8

Wednesday, May 27th 2015, 8:22am

rokkoo525

Trainee

• Send private message

Şarkılar daha heycanlı olabilrdi ya :D Lil j.-Bend ova , yada bi timmy Trumpet :D Ama en uygunu Dr. Dre-Next Episode(caked up trap remix) :D

9

Wednesday, May 27th 2015, 9:03am

8.49daki bass ile gelen kill güzel olmuş. Eline sağlık. Kral video olmuş.

bazı şeyler tesadüf değildir.

SAMPİYON GALATASARAY HERKES RUTBESİNİ BİLİCEK :)

bir ortak noktamız çıktı.

Şarkılar daha heycanlı olabilrdi ya :D Lil j.-Bend ova , yada bi timmy Trumpet :D Ama en uygunu Dr. Dre-Next Episode(caked up trap remix) :D

akşam evde bi dinlerim bi daha ki video çalışmam da neden olmasın.

10

Wednesday, May 27th 2015, 10:38am

Occupation: M.Yardımcısı

• Send private message

tebrikler canlar güzel çarpışma olmuş al çekirdeğini izle :)
(PMB) Rehber yarışmasında Büyücü kategorisinde 3.lük=#mce_temp_url#

11

Wednesday, May 27th 2015, 10:48am

• Send private message

Senin besteledigin bir sarkiyla olsaydi daha iyiydi :) ama sen simdi bize ole bole bi beste yapmazsin yagdirir durursun o yuzden bu sarkilarda iyi olmus :))

12

Wednesday, May 27th 2015, 11:10am

Sooul

Beginner

Occupation: Healer

• Send private message

Güzel pvp olmus ayrı yetten şarkıyla uyumlu tek yemem ayrı bi güzellik katmıs :D elinize sağlık böle videoları bekliyoruz tebrikler

13

Wednesday, May 27th 2015, 10:57pm

İblisw

Beginner

Occupation: organizasyon

• Send private message

Güzel olmuş eline sağlık pek yazmazdım ama keyif katmış :D

14

Thursday, May 28th 2015, 9:04am

Rica ederiz efem :) sen yazmadım diyorsun kazanan grupta olduğun halde, dolunayın kendi konusunda videolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz , soda içerek izleyin diyenlerin hiçbirisi gelipte yorum yapmadı buraya.

yazan 3 kişide tansiyonu düşüren yorumlar yazdığı için uzatacak bişey kalmadı :)

15

Friday, May 29th 2015, 3:12pm

Rica ederiz efem :) sen yazmadım diyorsun kazanan grupta olduğun halde, dolunayın kendi konusunda videolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz , soda içerek izleyin diyenlerin hiçbirisi gelipte yorum yapmadı buraya.

yazan 3 kişide tansiyonu düşüren yorumlar yazdığı için uzatacak bişey kalmadı :)

sodayı hazımsızlık gıdersın dıye ıcılır bızım bı hazımsızlımız yok tebrıkler yenmıssınz sırf buraya konu kirletmek ıcınde yazmak ıstemıyoruz...dedıgım gıbı arada bı sorun yok en azından bızım acımızdan yok ılle vıdeo dersenız bırlıgınden en ıyı 6 kısıyı çıkar kobada olur nebılıyım erıyen olur buztoprakları olur vs. vs. gel caar pm at hazırla vıdeonu cek yensende yenılsende vıdeonu koy bundan otesı yoktur..tekrar soluyorum güzel vıdeo olmuş kazanılan hıc bı başarı tesadüf deıldır arkadaşlar ıyı oynamış kaznmıs tebrık etmekten başka bısey demek düşmez..dolunay bırıgı olarak sıze ıyı oyunlar dılerız..
KİNGOFTHEGAME

BRAZZERS (reen)

KINGOFREEN (reen)
DOLUNAY

16

Saturday, May 30th 2015, 2:50pm

- soda mevzusunu geçelim. ilk konuda ortaya söyleyen sensin.
- arada bir sorun var ki bu alakasız etki koyma meseleleri oldu.
- amacımız ne en iyi 6 kişi çıkarıp vs nin. pazar günleri karşılaşırız zaten.

evet haklısın hiç bir başarı tesadüf değildir. sonuç olarak önceki konunuzdan ve bu konudan kendimce gerekli cevapları aldım.
açıkça söylemek gerekirse birliğinizin savaş konusunda Türk birliklerine karşı izlediği politikanın yanlış olduğunu verdiğiniz cevaplardan anladım. bunu klavyeden mesajlara net olarak dökmesenizde , zaten farkında olduğunuzunda farkındayım.
bir noktada birliğinizede hak veriyoum. Başka bir Türk birliğini yenmek keyif veriyor olabilir. Ama bunu farklı bir şekilde yapıp foruma doğru formatta yansıtmanız gerekirdi.

Her neyse, bundan sonrasına bakalım. iyi oyunlar.

17

Friday, June 5th 2015, 5:09pm

cihanokr

Beginner

• "cihanokr" has been banned

• Send private message

Ellerinize sağlık hepinizde güzel savaşmışsınız, ama camentayı ayrı bi beğendim ne diyeyim :D

18

Friday, June 12th 2015, 8:58am

Güzel savaş olmuş oyuna geri dönesim geldi tebrikler