You are not logged in.

1

Wednesday, May 27th 2015, 3:50pm

dodo1977

Beginner

• "dodo1977" started this thread

Occupation: Programcı, Developer

• Send private message

İdrih ve Ölü Şehir - Yardım!

Merhaba, 52.seviye paganım.Beşikteki görevleri zorda olsa bitirdim fakat ordan beni Ölü Şehirde birisiyle konuşmaya gönderiyor.Her şey güzel ama oraya takımla giriliyormuş.Bu takımdakilerde sanırım 65lvl kişiler.Birisine sordum bana seni bu levella takıma almazlar 65 ol sonra girebilirsin dedi.Bu çok saçma geldi bana, bu görev gelişim açısından önemli değilse tamam ama önemliyse nasıl oluyor ? Diğer görevlerin kilidini açmak için 65 level mı olacağız ? Mantıksız bir oyun hatası olur.Bu görevi yapmadan İdrih şehrine gidilmiyor mu ? 8|
Ben herşeyi denerim, ama sadece yapabildiğimi yaparım..

2

Wednesday, May 27th 2015, 4:29pm

Merhaba

Zindan görevlerini yapmadan da diğer haritalara geçebilirsin 65 seviye olduktan sonra daha rahat o zindanlara parti bulabilirsin gelişim aşamalarını alabilirsin o zaman zindan görevleri için acele etmene gerek yok 65 seviye olduktan sonra iblisler şehri, ölü şehir, tepa piramiti, tutulma ve ferris i yapabilmek için bir birliğe girip onlarla birlikte bu zindanlara girip yapabiirsin.

İyi Forumlar.

3

Thursday, June 4th 2015, 10:56am

shady98

Beginner

• Send private message

Merhaba, 52.seviye paganım.Beşikteki görevleri zorda olsa bitirdim fakat ordan beni Ölü Şehirde birisiyle konuşmaya gönderiyor.Her şey güzel ama oraya takımla giriliyormuş.Bu takımdakilerde sanırım 65lvl kişiler.Birisine sordum bana seni bu levella takıma almazlar 65 ol sonra girebilirsin dedi.Bu çok saçma geldi bana, bu görev gelişim açısından önemli değilse tamam ama önemliyse nasıl oluyor ? Diğer görevlerin kilidini açmak için 65 level mı olacağız ? Mantıksız bir oyun hatası olur.Bu görevi yapmadan İdrih şehrine gidilmiyor mu ? 8|

Biz 65 levelde 17 kişi girip ölmüştük. Sen hesap et. Eskiden olsa 51 levelde itemleri yapıp girebilirdin ama şimdi 65 levelden önce düzgün item yapamıyacağın için kimse grubuna almaz seni.

4

Thursday, June 4th 2015, 1:53pm

Acele etme, oralar sıkıntılı yerler sağlam hesap yapmadan çok heveslenme ayaan kayar.
Sakin - (Gauss)