Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Astrale çıkamamak astral anahtar
65 lvl oldum ancak karakterimin değerler sekmesinde astral anahtar bölümü yok tüm görevleri yaptım sanırım görevde bulamıyorum bir astral adaya gitmeye çalıştığımda shineofgod bu etkinliğe katılamaz diye bildirim geliyor beni adaya almıyor bununda astral anahtarların değerler sekmesinde gözükmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum eskiden benim oynadığım zamanda astral anahtarlarım vardı ama şuan sekmesi bile yok hiç almamış gözüküyorum
Çok eskiden oynuyordum bırakmıştım oyunu şimdi yeniden başladım 65 oldum bu sorunla karşı karşıyayım yardım edebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler
Selamlar.
Ferriste açılan tüm harita ve görevleri tamamlayınca anahtarların otomatik gelecektir.
Duvarı yık görevi gözüküyor vahsi kıyılarda ancak vahsi kıyılardaki yaratıklar çok zor etkinliğe katılamıyor sorununun nedeni bumu vahsikıyıları yaparsam çözülücek mi
Doğrudur duvarı yık ve takip eden görevleri bitirmeniz gerekecektir.
İyi Forumlar.
Tamam çok teşekkür ederim