Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 5 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 22nd 2015, 5:03pm)
BEN KIBRISDAN OYNUYORUM, MOBİL ÖDEME'DE HERHANGİ BİR SORUN YAŞARMIYIM? HATTIM TÜRKCELLMerhaba arkadaşlar size son günlerde yeni eklenen ödeme yöntemleri hakkında bilgi vermek istiyorum.
Bir çok oyuncunun merak ettiği ödeme yöntemleri bulunmakta bunları kısa ve anlaşılır bir biçimde bu alandan inceleyerek ulaşabilirsiniz.
Mobil Ödeme
Mobil ödeme yönteminden bahsedeyim Operatörlerin sağlamış olduğu bir yöntem ve yükleme yapmak oldukça basit.
Yapmanız gereken almak istediğiniz kristali yazdıktan sonra ödeme ekranına geçmek, karşılaşacağınız ekran aşağıdaki gibi numaranızı yazıyorsunuz ve devam dedikten sonra telefonunuza gelen mesajı "EVET" diyerek onaylamak mobil ödeme yöntemi ile kristal yüklemek bu kadar basit bir yöntem.
Mangır Kart
Mangır kart kredi kartınız olmadan da yükleme yapabilmenizi sağlayan bir yöntem bir çok online oyun kullanıcısının teçih ettiği öreme yöntemlerinden birisi nasıl alabiliyoruz birçok faturamatik ödeme noktalarından iletişim merkezlerinden internet cafe lerden bulabiliyoruz almak istediğiniz miktar karşısında size bir kod veriliyor ve o kod sayesinde ödemenizi yaparak kristalinizi alabiliyorsunuz.
Nereden Alınır ? Satış noktalarına Buradan bakabilirsiniz.
Ödeme ekranı. Yine almak istediğiniz miktarı girdikten sonra ödeme ekranına geçiyorsunuz ödeme tutarınız elinizdeki mangır kart tutarı ile doğru ise Pin i girerek sözleşmeyi onayladıktan sonra ödeme işleminizi tamamlamış oluyorsunuz.
Paysafe Card
Yine kredi kartı olmadan ödeme yapabileceğiniz bir yöntem daha Paysafe Card yine bir çok satış noktası bulunan bir kart.
Nereden Alınır ? Satış noktalarına Buradan bakabilirsiniz.
Nasıl öreme yapabileceğiniz konusunda paysafe card tarafından anlatılan video da izleyebilirsiniz.
Paypal
Bir diğer ödeme noktası olan Paypal sanal alış verişlerde kredi kartınızın bilgilerini satıcı ile paylaşmadan alış veriş yapmanızı sağlayan bir ödeme biçimidir. Paypal'a üye olarak sadece bir kere tüm kişisel bilgilerinizi doğru bir biçimde girmeniz gerekmektedir üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra sizden kredi kartı bilgilerinizi isteyecek bir kereye mahsus bu bilgileri doğru bir biçimde girmeniz yeterli olacaktır. ilk defa paypal hesabı açacak kullanıcıların öncelikle kartınızı tanımladıktan sonra paypal tarafından bir defaya mahsus 3 tl ücret kesilecektir bu ücret kartınızı paypaldan onayladıktan sora paypal hesabınıza tekrar aktarılacaktır. Sonrasında yapmanız gerekenler oldukça basit ödeme sayfasından almak istediğiniz kristal miktarını girerek ödeme işleminizi tamamlamak olacaktır.
![]()