Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Oyunun GM si ?!?!
Arkadaşlar oyunun GM si kim [GAMEMODE]
This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 21st 2015, 11:15pm)
darkdish tr oyuncuların gm si
Türk Modlar
Drakdish
Wanzeru
Discotech
Türk Modlar
Drakdish
Wanzeru
Discotech
Bir de Karavul
GM kısaltması Game Moderator anlamına geliyor diye biliyorum, ve sanırım bahsettiğimiz isimler Game Moderator değil, Forum Moderator . Yani, en azından ben öyle biliyorum
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...
GM kısaltması Game Moderator anlamına geliyor diye biliyorum, ve sanırım bahsettiğimiz isimler Game Moderator değil, Forum Moderator . Yani, en azından ben öyle biliyorum
+1
sanırsam eskilerden gördüğüm itt iken Kambises mi neydi hatırladığım kadarınca ama tam emin deyilim çünkü ya 3 yada 4 senemi ne geçti baya oldu
Selamlar.
Bu link üzerinden takip edebilirsiniz.
Türkiye Ekibi
İyi Forumlar...
This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Aug 23rd 2015, 3:40pm)
Soruyu soran arkadaş size forum modetörleri sormuyor ki Oyunun modetörünü soruyor oda bulunması zor çünki oyun Ru yapımı GM ler Ru da

ama dediğim gibi Tr sunucusunda bayaa eskiden [GM]Kambises gibi birini görmüştüm Elf ti Novograd şehirde duruyordu Girdap a binmiş bir şekilde
Selamlar.
Bende gerekli cevabı verdim.
Listede arkadaşın aradığı cevap mevcuttur.
İyi Forumlar.