You are not logged in.

1

Monday, August 31st 2015, 7:18am

ininal card sorunu

aninal kartıma 50tl yükledim vergisi yok ing den yaptım bilgilerimi doğru giriyorum ancak payment failed hatası alıyorum

This post has been edited 2 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 31st 2015, 7:34am)

2

Monday, August 31st 2015, 7:34am

Merhaba

Payment failed almanızın sebebi kart bakiyenizin yetersiz olmasından kaynaklanıyor bütün bilgileri doğru girdiğiniz taktirde yüklmek istediğiniz bakiye 50 tl ise bunu 45 tl olarak yazıp alışverişinizi bu şekilde tamamlamaya çalışın. İninal kart hakkında buradan daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.

İyi Forumlar

3

Monday, August 31st 2015, 9:55am

Merhaba

Payment failed almanızın sebebi kart bakiyenizin yetersiz olmasından kaynaklanıyor bütün bilgileri doğru girdiğiniz taktirde yüklmek istediğiniz bakiye 50 tl ise bunu 45 tl olarak yazıp alışverişinizi bu şekilde tamamlamaya çalışın. İninal kart hakkında Merhaba

Payment failed almanızın sebebi kart bakiyenizin yetersiz olmasından kaynaklanıyor bütün bilgileri doğru girdiğiniz taktirde yüklmek istediğiniz bakiye 50 tl ise bunu 45 tl olarak yazıp alışverişinizi bu şekilde tamamlamaya çalışın. İninal kart hakkında buradan daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.

İyi Forumlar
onuda yaptım 15 € yerine 5€ sonra 10€ da denedim gene olmadı aynı bilgilerle aninal karta girdiğimde giriyor be 50 tl gözüküyor ayrıca ing bankk vergi almıyo diye biliyorum ptt den almadım

4

Monday, August 31st 2015, 10:18am

inanal

yardımcı olur musunuz para yükledim alamıyorum kristallerimi

5

Monday, August 31st 2015, 11:23am

Kart bilgilerini doğru girdiğinize yanlış bilgi girmediğinize emin olun kartın bakiyesine almak istediğiniz kristal miktarını kontrol edin.

6

Monday, August 31st 2015, 5:45pm

Sorun

Kart bilgilerini doğru girdiğinize yanlış bilgi girmediğinize emin olun kartın bakiyesine almak istediğiniz kristal miktarını kontrol edin.
Anlatamadım inanal kartın sitesine aynı bilgilerle giriyorum bilgiler doğru ayrıca 50 tl den kesilemez ing bankı kullandım kesilse dahi 2€ ya kadar yazdım denedim hepsini ama yine hata veriyor

7

Thursday, September 24th 2015, 2:39pm

Occupation: Bilgisayar teknikeri

• Send private message

35 € Yükleme dene lakin 35€ bildiğim kadarınca 120tl küsür bişi sen kartında 150tl tut ondan sonra 35€ yükle bu arada konuyu hortlattım galiba :D