You have to register first, to connect to this user.
About me
Останнім часом мене часто запитують, чи варто купувати сертифікати на масаж від салону Insay SPA у Харкові, тож вирішив поділитися власним досвідом. Я вже кілька разів замовляв цей сертифікат як подарунок — і для друзів, і для колег, і щоразу чув лише захоплені відгуки. Перш за все, подобається те, що все максимально прозоро: можна обрати конкретний вид масажу, тривалість, оформити все онлайн і навіть отримати електронний варіант за кілька хвилин. Це рятує, коли треба швидко знайти якісний подарунок, але не хочеться брати щось банальне.
Сам салон справляє дуже приємне враження — атмосфера спокійна, інтер’єр сучасний, а майстри працюють на рівні, який важко знайти серед подібних закладів у місті. Мені особливо важливо, що люди, яким я дарував сертифікат, поверталися з відчуттям повного перезавантаження та з бажанням прийти туди ще раз.
Якщо теж шукаєте подарунок, який не просто виглядає солідно, а й приносить реальне задоволення, то раджу відвідати сайт салону. На мою думку, це один із найвдаліших варіантів, коли хочеться поєднати турботу та елегантність у одному рішенні.