Vous n’êtes pas connecté.

1

13. 09. 2023, 19:33

Sunucu ve internetim

Selamlar internetimle oyuna giriş yapıyorum oyunda sunucu kaynaklı donmalar oluyor (ücretsiz sunucuda oynuyorum) , oyundan çıktım internet kötüdür diye tarattım ama internetim çok iyi bu sunucu sorununu çözerseniz sevinirim.

2

13. 09. 2023, 21:18

Merhaba,

Eğer internet bağlantınızda bir problem olmadığını düşünüyorsanız, sorunun incelenmesi için destek sistemine bir bilet (ticket) gönderir misiniz?

Ticket numarasını bana özel mesajdan iletebilirsiniz.
Allods Online Official Discord
Forum Rules

3

14. 09. 2023, 07:03

Merhaba,

Eğer internet bağlantınızda bir problem olmadığını düşünüyorsanız, sorunun incelenmesi için destek sistemine bir bilet (ticket) gönderir misiniz?

Hocam onu nasıl gönderebilirim? tarif edebilirmisiniz?

4

14. 09. 2023, 19:55

Merhaba,

Hocam onu nasıl gönderebilirim? tarif edebilirmisiniz?

https://allods.my.games/tr

Ana sayfanın sağ üstünde yer alan destek kısmına tıklayın, ardından "in-game issues" - "bug reports" - "4. Create Request" kısımlarını seçerek problemi detaylı şekilde yazıp gönderebilirsiniz. Destek ekibi gerekli birime yönlendirecektir. :thumbsup:
Forum Rules

5

15. 09. 2023, 07:59

6

28. 09. 2023, 21:10

Son güncellemeden sonra aynı sorunlar bende de yaşanıyor. Reenlere geçtiğimde oyun atıyor. Çantamı düzenlediğimde takılıyor. Oyunu vpn olmadan güncelleme de yapamadım.

7

28. 09. 2023, 22:01

Son güncellemeden sonra aynı sorunlar bende de yaşanıyor. Reenlere geçtiğimde oyun atıyor. Çantamı düzenlediğimde takılıyor. Oyunu vpn olmadan güncelleme de yapamadım.

Merhaba, bu durumu yaşamanızdan dolayı üzgünüz :( benzer birkaç geri bildirim daha aldık ve sorunu destek ekibimize ilettik.
Çözümün en kısa sürede gerçekleşmesini bekliyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler
Forum Rules

Noter cette discussion