Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Mail degişimi.
Merhaba; Oyun hesabımın mail şifresini unuttum ve geri alamıyorum önceleri oyun maili değişimi yapabiliyorduk ama şuan bulamıyorum halen yapılıyor mu yapılıyorsa yardımcı olur musunuz lütfen ?
Merhaba,
Mail değişimi işlemi maalesef başka bir hesaba yapılamıyor. Ancak, şifre sıfırlama maili orijinal e-posta adresinize ulaşmıyorsa, bu durumu destek ekibine farklı bir hesaptan bildirerek ek yardım talebinde bulunabilirsiniz. Özellikle Gmail dışındaki uzantılara şifre sıfırlama maillerinin bazen ulaşmadığını biliyoruz.
Bu şekilde ek bir kontrol yapılmasını talep edebilir ve mailin ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Kolaylıklar dilerim!
Merhaba,
Mail değişimi işlemi maalesef başka bir hesaba yapılamıyor. Ancak, şifre sıfırlama maili orijinal e-posta adresinize ulaşmıyorsa, bu durumu destek ekibine farklı bir hesaptan bildirerek ek yardım talebinde bulunabilirsiniz. Özellikle Gmail dışındaki uzantılara şifre sıfırlama maillerinin bazen ulaşmadığını biliyoruz.
Bu şekilde ek bir kontrol yapılmasını talep edebilir ve mailin ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Kolaylıklar dilerim!
Mail değişimi önceki yıllarda yapılıyordu şuan yapılmıyormu yani nedeni nedir ?