You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, November 5th 2023, 1:18pm

Steamda oturum açma

Yıllarca oynadığım oyuna uzun zamandır girmiyordum. Bir süredir geri döndüm ve oynuyorum. Hesabıma steam üzerinden girerek devam etmek istedim fakat olmadı. Hesabı nasıl steam üzerinden açabilirim. Bu şekilde harici oynayıp steam üzerinden devam eden varsa bi ayrıntılarıyla yardımcı olabilir mi?

2

Sunday, November 5th 2023, 6:22pm

Yıllarca oynadığım oyuna uzun zamandır girmiyordum. Bir süredir geri döndüm ve oynuyorum. Hesabıma steam üzerinden girerek devam etmek istedim fakat olmadı. Hesabı nasıl steam üzerinden açabilirim. Bu şekilde harici oynayıp steam üzerinden devam eden varsa bi ayrıntılarıyla yardımcı olabilir mi?

Merhaba, MyGames hesabınız varsa, oyunu my.games launcher üzerinden indirmeniz gerekiyor. Steam farklı bir platform olmakla birlikte, oynamak için ayrıca hesap açmak gerekiyor. İki platformda ortak hesap maalesef kullanılmıyor.
Allods Online Official Discord
Forum Rules

3

Monday, November 6th 2023, 7:56am

Hiç hoş değilmiş :) yanıt için teşekkür ederim.

Rate this thread